+31252508888

Over Ons

Over Ons

Welkom

Wij zijn zelfstandige taxichauffeurs uit de omgeving van Hillegom die persoonlijk hebben ervaren hoe moeilijk het is om in de regio 24/7 een taxi te bestellen. Daarom hebben wij besloten om Taxi Bollenstreek op te richten. Doordat onze chauffeurs zelfstandig werkzaam zijn en in de regio wonen kunnen wij snel ter plaatste zijn.

Wij leveren reguliere taxi- en luchthavenvervoer, lange afstand taxi, en zakelijk vervoer tegen voordelige tarieven. Onze dienstverlening kenmerkt zich door effectiviteit, klantvriendelijkheid en sterk concurrerende tarieven. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om de taximeter aan te zetten om de ritprijs vast te stellen.

Je kunt bij ons 24 uur per dag een taxi bestellen, die je op elk willekeurig adres kan afhalen. Wij streven naar een maximale wachttijd van twintig minuten. Je kunt altijd contact opnemen met onze centrale om te informeren naar onze diensten. Wij staan je graag te woord! Reserveer gemakkelijk via de mail of op ons telefoonnummer waar je ons dag en nacht op kunt bereiken.

Wij verzorgen ook het vervoer voor verschillende bedrijven in de regio. Deze bedrijven doen beroep op onze service om hun personeel op een veilige en comfortabele wijze te vervoeren. Tevens bieden wij vervoer voor gasten en klanten van deze bedrijven. Je kunt ten alle tijden bij ons informeren naar de voorwaarden en vaste lage tarieven van het vervoer van je personeel, gasten of de klanten van je organisatie.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Dit kan via 0252-508888 of info@taxibollenstreek.nl

Wij wensen je veel aangename ritten met Taxi Bollenstreek toe!